Nieuws

26
mei

Acne Nee!

Acne begint meestal tussen het tiende en vijftiende levensjaar en kan zo’n vijf tot tien jaar duren. Maar er zijn ook genoeg dertigers die deze klachten hebben. Ook zijn er mensen die nooit last van acne hebben gehad en hier opeens op volwassen leeftijd mee worden geconfronteerd. 

Oorzaken: Acne is een chronische ontsteking van de talgklieren in de huid. Dit kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door een toegenomen talgproductie, door bacteriën of andere micro-organismen. Hormoonschommelingen, stress, bepaalde ingrediënten in cosmetica en bepaalde voedingsmiddelen kunnen acne verergeren of in stand houden. 

Aanpak: Een effectieve aanpak van acne bestaat uit meerdere behandelingen en het dagelijks gebruik van de juiste producten. Om te weten wat bij jou de oorzaak is van acné zal ik een analyse van je huid maken en vragen stellen. Op basis hiervan wordt een totaal individueel plan van aanpak voorgesteld. Het uitgangspunt is niet alleen het tegengaan van de ontstekingen maar vooral de oorzaak van de ontstekingen behandelen. Met als resultaat Acne Nee!

Producten: voor de verzorging van je huid worden speciale producten gemengd op basis van bijenwas, plantaardige oliën en etherische oliën. Deze oliën hebben het vermogen om door alle huidlagen te dringen, dus ook de diepste huidlagen waar acné ontstaat. Door de kracht van de etherische olie kan de dagelijkse huidverzorging alsmede een huidprobleem voor 100% aangepakt worden. D.w.z. 60% van binnenuit en 40% van buitenuit.

https://studiomarianne.nl/gezichtsbehandelingen-aromatherapie/