Nieuws

12
nov

ACNE NEE!

De producten van Sociëte Provençale d’Aromatherapie zijn anders. Waarom? De producten bevatten een hoge concentratie natuurlijke werkzame stoffen, o.a. etherische oliën, die daadwerkelijk iets kunnen doen. Hierdoor is op een natuurlijke manier een beter resultaat haalbaar. Acne kan op alle leeftijden voorkomen.

Oorzaken: Acné kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door een toegenomen talgproductie, bacteriën, hormoonschommelingen, psychologische stress, bepaalde voedingsmiddelen.

Aanpak: Een effectieve aanpak van acne bestaat uit meerdere behandelingen en het dagelijks gebruik van de juiste producten. Om te weten wat bij u de oorzaak is van acné zal ik een analyse van uw huid maken en vragen aan u stellen. Op basis hiervan wordt een totaal individueel plan van aanpak voorgesteld. Met als resultaat Acne Nee!

Producten: voor de verzorging van uw huid worden speciale producten gemengd op basis van bijenwas, plantaardige oliën en etherische oliën. Deze oliën hebben het vermogen om door alle huidlagen te dringen, dus ook de diepste huidlagen waar acné ontstaat. Door de kracht van de etherische olie kan de dagelijkse huidverzorging alsmede een huidprobleem voor 100% aangepakt worden. D.w.z. 60% van binnenuit en 40% van buitenuit.