Aromabrasie – aromatherapie S.P.A.

Aromabrasie 

Een dieptepeeling als 100% natuurlijk alternatief voor microdermabrasie!

Algemeen

Een gladde huid zonder vlekjes, rimpeltjes of oneffenheden. Wie wil dat niet? De cosmetica-industrie speelt hier handig op in door steeds weer met nieuwe technieken, producten en behandelingen te komen om dit effect te bereiken. Helaas zijn sommige methodes behoorlijk agressief voor de huid en heeft alles een tijdelijk effect. Vanwege dit tijdelijke effect wordt een nieuwe behandeling geboekt die ook weer schade kan geven. Boven op de eerder ontstane schade zoals een te droge huid, overgevoeligheid, uitslag en pigmentvlekken. Een Aromabrasie behandeling heeft ook een tijdelijk effect maar is niet agressief of schadelijk voor je huid!

Hoe gaat het in zijn werk?

Met behulp van etherische oliën en granen is het mogelijk om microdermabrasie op je huid toe te passen. De etherische oliën worden per druppel nauwkeurig gedoseerd, aangepast aan jouw huidconditie en het effect dat je wil bereiken. Een Aromabrasie behandeling maakt niet alleen van buitenaf je huid gladder, maar geeft ook vanuit de diepste huidlagen een zichtbare  verbetering. De circulatie wordt enorm gestimuleerd zodat voedingsstoffen van binnenuit tot in de buitenste huidcellen terecht komen en zodoende ook nieuwe huidcellen worden aangemaakt.

Wat is het resultaat voor je huid?

Een gladde en stralende huid. Ontstekingen, oneffenheden, mee-etertjes, pigmentvlekjes verminderen en lijntjes zijn minder zichtbaar.

 

De etherische oliën dringen diep door tot in de bloedbaan, werken daardoor van binnenuit en pakken de oorzaak aan.