Nieuws

02
mrt

Coronavirus

Wat kunnen we met aromatherapie van Société Provençale d’ Aromatherapie? 

Best veel. Natuurlijk kunnen we niet garanderen dat iemand het virus niet krijgt. Maar we kunnen veel doen aan de preventieve kant. Mocht iemand het toch oplopen, dan kun je gebruik maken van de mogelijkheden van Société Provençale d’ Aromatherapie. Er is simpelweg geen medicijn tegen dit virus. Bovendien is er veel onderzoek gedaan naar de werking van e.o. tegen virusinfecties.

 Preventief: 

Handen desinfecteren met Biopure (Ref.GP30P1) Biopure is een antiseptische gel die een snelle desinfectie van de handen geeft. Het is een volledig natuurlijk product. Het bevat natuurlijke alcohol en plantaardige glycerine waardoor de huid niet uitdroogt (zoals bij synthetische handdesinfectie). De etherische oliën geven een fijne geur en extra verzorging. Vetiver werkt antiseptisch, ook tegen parasieten. Het is een regenererende olie. Fles 200 ml – 65,00.

Désinfectant mains/ustenciles (ref.217) 100% etherische olie. Handdesinfectie voor onderweg. Krachtig tegen veel micro-organismen omdat het 100% e.o. bevat. Vooral krachtig tegen micro-organismen die in openbare ruimtes voorkomen zoals toiletten. Ideaal om mee te nemen en te gebruiken op het werk waar je gezamenlijk computers gebruikt, deurklinken vastpakt, telefoons gebruikt, enz. Een ‘must’ voor iedereen die werkt in zg. kantoortuinen, de gezondheidszorg, kinderdagverblijven, reist met openbaar vervoer, enz. Flesje 15 ml – 28,50.

Diffusion Désinfectante (ref.037) 100% etherische olie. Geurolie desinfectie. Deze geurolie bestrijdt micro-organismen in de lucht. Aangezien het Coronavirus overgedragen wordt door hoesten en niezen, vindt verspreiding plaats door de lucht. Plaats daarom in alle leefruimtes thuis en op het werk een houten bol en druppel 2x per dag deze diffusion. Mag ook in de kamer van iemand die ziek is en bij kinderen gebruikt worden. Flesje 15ml – 37,60.

TT anti infectie (TT24) 100% etherische olie. Preventief en om te behandelen bij infecties. Maar… als iemand begint te hoesten, stap dan direct over naar TT42 diepere luchtwegen. Flesje 15ml – 46,15.

 

Behandelen:

TT resp. inférieures/diepere luchtwegen (TT42) 100% etherische olie. Het blijkt dat het Coronavirus klachten geeft als hoesten en longontsteking. Daarom is deze TT dé TT om in te zetten vanaf het eerste kuchje. Waarom werkt het? Omdat veel etherische oliën eigenschappen hebben om infecties te voorkomen en tegen te gaan. Zoals tijm (Thymus vulgaris) en grove den (Pinus sylvestris pumilio) die niet alleen de infectie tegen gaan maar ook een slijmoplossende werking hebben. Ook monarda (Monardo fistuloso) werkt sterk tegen infecties van de luchtwegen. Lavendelolie (Lavandula angustifolia) versterkt het immuunsysteem en ontspant krampen. Flesje 15 ml – 69,60.