Detox Société Provençale d’Aromatherapie

Ontgiften (detox)

Algemeen

De detoxkuur “Schoon en Fit” van S.P.A. ontgift het lichaam en dus ook de huid. Voor een fitter gevoel en een mooiere huid. Met behulp van etherische oliën in een basis van groente- en vruchtenextract gaat dit op een hele zachte, natuurlijke manier. De kuur duurt ongeveer 2 weken. Dat lijkt lang. Toch heeft het lichaam deze periode nodig om goed de toxines los te laten. Maar deze detox richt zich niet alleen op het ontgiften van uw lichaam. Het ondersteunt uw organen om goed te functioneren. Daardoor helpt deze detox u ook om blijvend (een aantal) veranderingen in uw voedingspatroon en leefstijl door te voeren. Het is bewezen dat een gewoonte niet zomaar veranderd is. Dit kost tijd. Deze “Schoon en Fit kuur” van S.P.A. geeft u die tijd.

Wat ga ik merken

Na twee weken zult u merken dat bepaalde dingen u geen moeite meer kosten. U heeft ze zich eigen gemaakt en u voelt het verschil! Zo is uw systeem blijvend veranderd en heeft u een stap gezet naar een gezondere levensstijl. U voelt zich naar alle waarschijnlijkheid vitaler, met meer energie en een beter gewicht. Ook uw huid zal er jonger uitzien. Kortom, uw hele uitstraling is energieker en zo voelt u zich ook.

Op meerdere manieren toepasbaar

Deze kuur kunt u toepassen in een zwaardere variant of als een lichte kuur. Dit is afhankelijk van wat en hoeveel u eet. Het is ook afhankelijk van uw doel. 

  • Wilt u alleen ontgiften?

  • Wilt u ook afslanken
  • Wilt u ook ontzuren omdat u last heeft van chronische ontstekingsreacties zoals artritis, slijmbeursontsteking, eczeem etc.?

Wat mag u nog meer verwachten

  • Er wordt voor u een ‘Schoon en fit’ plan op maat gemaakt.
  • Algemene adviezen die de detox ondersteunen.
  • Voedingsadviezen.

De kuur is ook aan te vullen met een detox lichaamsbehandeling in mijn Studio. (voetenbad, scrub van de buik en buikmassage, leverpakking, granenpeeling/dieptepeeling van het gelaat en masker).

 

De etherische oliën dringen diep door tot in de bloedbaan, werken daardoor van binnenuit en pakken de oorzaak aan.