Detox

Ontgiften (detox)

De detoxkuur “SCHOON EN  FIT” van Société Provençale d’Aromatherapie bevordert het afvoeren van afvalstoffen uit uw lichaam . Hierdoor voelt u zich fitter en  stimuleert u gewichtsverlies. Met behulp van etherische oliën in een basis van groente- en vruchtenextract gaat dit op een hele zachte, natuurlijke manier.

De kuur duurt ongeveer 2 weken . Deze periode heeft het lichaam nodig om goed de toxines los te laten. Deze kuur richt zich niet alleen op ontgiften van uw lichaam maar ondersteunt uw organen om goed te functioneren. Daardoor helpt deze detox u ook om blijvend veranderingen in uw voedingspatroon en leefstijl door te voeren. Hierdoor zet u een stap naar een gezondere leefstijl. U voelt zich vitaler, met meer energie en een beter gewicht. Ook uw huid zal er frisser en jonger uitzien. 

U kunt deze detoxkuur in een zwaardere variant toepassen of als een lichte kuur:

  • alleen ontgiften                                   
  • ontgiften en afslanken                       
  • ontgiften en ontzuren                        
  • ontgiften, afslanken en ontzuren     

Ik maak voor u een “Schoon en fit” plan op maat, aangevuld met algemene adviezen, voedingsadviezen, ontbijtsuggestie, lunchidee. De kuur is ook aan te vullen met een detox lichaamsbehandeling in mijn Studio. (voetenbad, scrub van de buik en buikmassage, leverpakking, granenpeeling/dieptepeeling van het gelaat en masker. Kosten 65,00).

 

 

De etherische oliën dringen diep door tot in de bloedbaan, werken daardoor van binnenuit en pakken de oorzaak aan.