Detox aromatherapie Société Provençale d’Aromatherapie

Ontgiften (detox)

De detoxkuur “Schoon en Fit” van Société Provençale d’Aromatherapie bevordert het afvoeren van afvalstoffen uit uw lichaam. Hierdoor voelt u zich fitter en stimuleert u gewichtsverlies. Met behulp van etherische oliën in een basis van groente- en vruchtenextract gaat dit op een hele zachte, natuurlijke manier.

De kuur duurt ongeveer 2 weken. Dat lijkt lang. Toch heeft het lichaam deze periode nodig om goed de toxines los te laten. Maar deze detox richt zich niet alleen op het ontgiften van uw lichaam. Het ondersteunt uw organen om goed te functioneren. Daardoor helpt deze detox u ook om blijvend (een aantal) veranderingen in uw voedingspatroon en leefstijl door te voeren. Het is bewezen dat een gewoonte niet zomaar veranderd is. Dit kost tijd. Deze “Schoon en Fit kuur” van Société Provençale d’Aromatherapie geeft u die tijd. Na twee weken zult u merken dat bepaalde dingen u geen moeite meer kosten. U heeft ze zich eigen gemaakt en u voelt het verschil! Zo is uw systeem blijvend veranderd en heeft u een stap gezet naar een gezondere levensstijl. U voelt zich naar alle waarschijnlijkheid vitaler, met meer energie en een beter gewicht. Ook uw huid zal er jonger uitzien. Kortom, uw hele uitstraling is energieker en zo voelt u zich ook.

Deze kuur kunt u toepassen in een zwaardere variant of als een lichte kuur. Dit is afhankelijk van wat en hoeveel u eet. Het is ook afhankelijk van uw doel. 

-Wilt u alleen ontgiften? 

-Wilt u ontgiften en afslanken?

-Wilt u ontgiften en ontzuren?

-Wilt u ontgiften, afslanken en ontzuren?

Er wordt voor u een “Schoon en fit” plan op maat gemaakt.

De kuur is ook aan te vullen met een detox lichaamsbehandeling in mijn Studio. (voetenbad, scrub van de buik en buikmassage, leverpakking, granenpeeling/dieptepeeling van het gelaat en masker). Deze Studio behandeling wordt vanaf 24 maart niet meer gegeven totdat de Regering het sein weer op groen zet. 

 

 

 

De etherische oliën dringen diep door tot in de bloedbaan, werken daardoor van binnenuit en pakken de oorzaak aan.