Detox

Ontgiften (detox)

Ontgiften is het lichaam ontdoen van vreemde stoffen, toxines, die een belasting vormen voor het lichaam. Een toxine is een stof die het lichaam prikkelt of schade toebrengt. Elke dag worden we blootgesteld aan een heleboel toxines die zowel van buitenaf komen, door inademen van de lucht die vervuilt is, als zowel van binnenuit door de producten die gevormd zijn door onze eigen stofwisseling. In combinatie met de gevolgen van de gemiddelde westerse levensstijl (teveel stress en een voedingspatroon vol ongezonde vetten en suikers en met weinig essentiële voedingsstoffen, toevoegingen aan voeding, genots- en verslavingsmiddelen is dit voor het lichaam ongunstig. Als er meer gifstoffen binnenkomen dan het lichaam kan uitscheiden, raakt de gezondheid ondermijnd.

Dat openbaart zich onder andere in huidproblemen (droge, vlekkerige huid), hoofdpijn, (schimmel)infecties, vermoeidheid en lusteloosheid, gewrichtspijnen, allergiën, winderigheid, een opgeblazen gevoel en constipatie.

ontgiftenEen S.P.A. detoxprogramma is een ideale manier om uw lichaam te ontdoen van vreemde giftige stoffen die een belasting vormen voor het lichaam.

De ontslakkingskuur voor thuisgebruik bevat plantenextracten, natuurlijke essences en geconcentreerde planten-, groente- en fruitsappen. Duur van de kuur, naast een gezond eetpatroon, duurt ongeveer 2 maanden. Tevens krijgt u voedingsadviezen mee.

Wat is het resultaat:

  • Verbeterd uiterlijk. De huid wordt zachter en beter gehydrateerd. De conditie van de haren en nagels verbetert. Vochtwallen onder de ogen verminderen en oogwit wordt helderder.
  • Betere gezondheid. Omdat bepaalde voedingsmiddelen niet meer worden opgenomen en de gifstoffen worden afgevoerd, neemt de algehele gezondheid toe.
  • Verbeterde stemming. Gezonder eten stabiliseert de bloedsuikerspiegel. Daardoor schommelt de stemming ook minder en zal men zich meer ontspannen en in balans voelen.
  • Verbeterd gewicht. Ontgiften kan leiden tot gewichtsverlies omdat u bewuster gaat eten maar ook omdat de organen op een beter niveau werken waardoor de afvalstoffen letterlijk geen ballast meer vormen.

KORTE DETOXKUUR ‘SCHOON EN FIT’

De siroop “Schoon en Fit” bevordert het afvoeren van afvalstoffen uit uw lichaam. Hierdoor voelt u zich fitter en stimuleert u gewichtsverlies. Ook deze kuur wordt naast een gezond voedingspatroon gebruikt. Tevens krijgt u voedingsadviezen mee.

Ingrediënten: maltitolsiroop, ananas-, brandnetel- en moerasspirea extract, etherische oliën van citroen, rozemarijn, selderij en jeneverbes.

Deze kuur is op vier manieren te gebruiken:

  • alleen ontgiften
  • ontgiften en afslanken
  • ontgiften en ontzuren
  • ontgiften, afslanken en ontzuren.

De etherische oliën dringen diep door tot in de bloedbaan, werken daardoor van binnenuit en pakken de oorzaak aan.