Detox Société Provençale d’Aromatherapie

Ontgiften (detox)

Algemeen

De detoxkuur “Schoon en Fit” van Société Provençale d’Aromatherapie ontgift je lichaam en dus ook je huid. Het geeft je een fitter gevoel en een mooiere huid. Met behulp van etherische oliën in een basis van groente- en vruchtenextract gaat dit op een hele zachte, natuurlijke manier. De kuur duurt ongeveer 2 weken. Dat lijkt lang. Toch heeft jouw lichaam deze periode nodig om goed de toxines los te laten. Maar deze detox richt zich niet alleen op het ontgiften van je lichaam. Het ondersteunt je organen om goed te functioneren. Daardoor helpt deze detox je ook om blijvend (een aantal) veranderingen in je voedingspatroon en leefstijl door te voeren. Het is bewezen dat een gewoonte niet zomaar veranderd is. Dit kost tijd. Deze “Schoon en Fit kuur” van S.P.A. geeft jou die tijd.

Wat ga je merken

Na twee weken zul je merken dat bepaalde dingen jou geen moeite meer kosten. Je hebt het je eigen gemaakt en je voelt het verschil! Zo is jouw systeem blijvend veranderd en heb je een stap gezet naar een gezondere levensstijl. Je voelt je naar alle waarschijnlijkheid vitaler, met meer energie en een beter gewicht. Ook jouw huid zal er jonger uitzien. Kortom, je hele uitstraling is energieker en zo voel je je dan ook.

Op meerdere manieren toepasbaar

Deze kuur kun je toepassen in een zwaardere variant of als een lichte kuur. Dit is afhankelijk van wat en hoeveel je eet. Het is ook afhankelijk van je doel. 

  • Wil je alleen ontgiften?
  • Wil je ook afslanken?
  • Wil je ook ontzuren omdat je last hebt van chronische ontstekingsreacties zoals artritis, slijmbeursontsteking, eczeem etc.?

Wat mag je nog meer verwachten

  • Er wordt voor jou een ‘Schoon en fit’ plan op maat gemaakt.
  • Je krijgt algemene adviezen die de detox ondersteunen.
  • Je krijgt voedingsadviezen.

De kuur is ook aan te vullen met een detox lichaamsbehandeling in mijn Studio. (voetenbad, scrub van de buik en buikmassage, leverpakking, granenpeeling/dieptepeeling van het gelaat en masker). Prijslijst Detoxkuur ‘Schoon en Fit’

 

De etherische oliën dringen diep door tot in de bloedbaan, werken daardoor van binnenuit en pakken de oorzaak aan.