Nieuws

07
mei

Detox jij ook?

Waarom detoxen?

Ons drukke chaotische bestaan, de welvaart, de prestatiegerichte maatschappij, bewerkt voedsel, medicijnen, kant- en klaar maaltijden etc. zijn bijna ongemerkt ons leven binnen gekomen. Het resultaat hiervan kan zijn dat je zwaarder bent geworden, vermoeider of vage klachten krijgt en je zodoende steeds ongezonder leeft. Dit geeft meer afvalstoffen in je lichaam. Dat heeft dan weer zijn weerslag op je lichaam en geest.

Het is dan goed om een paar keer per jaar een detoxkuur te doen om zodoende het afvoeren van afvalstoffen te bevorderen waardoor u zich fitter voelt en gewichtsverlies stimuleert.

Société Provençale d’Aromatherapie heeft een detoxkuur “Schoon en Fit”  die je op allerlei niveaus kunt inzetten. Deze kuur is volledig natuurlijk samengesteld: t.w. moutsuiker (ontstaat in gekiemde eerste- en tarwekorrels). De plantaardige zoetstof is een plantaardige zoetstof maar zonder calorieën. De nadelen voor het gebit en invloed op de suikerspiegel in het lichaam zijn er niet. Verder zit er ananas-, brandnetel- en moerasspirea extract in, etherische oliën van citroen, rozemarijn, selderij, en jeneverbes.

Voor meer info: detox aromatherapie