Gezichtsverzorging Société Provençale d’Aromatherapie

Gezichtsverzorging

Algemeen

Het belangrijkste verschil tussen Société Provençale d’Aromatherapie en klassieke cosmetica is dat de etherische oliën, mits van superieure kwaliteit, direct door alle huidlagen dringen en bij de oorsprong komen van jouw huidverzorging of huidaandoening. De etherische oliën werken daardoor van binnenuit en beperken zich derhalve niet alleen tot symptoombestrijding maar pakken ook de oorzaak aan. Dit is belangrijk omdat huidverbetering voor 60% van binnenuit Traitement Terrain (TT) en voor 40% van buitenuit te behalen is. Omdat 100% etherische oliën door alle huidlagen dringen, is jouw huidverzorging alsmede ook verschillende huidaandoeningen effectief te behandelen. De gezichtsverzorging van S.P.A. is op basis van gevriesdroogde vruchten, groenten, granen, witte Provençaalse klei, kruiden, plantaardige- en etherische oliën.

Wat kan ik zoal behandelen

 • hydrateren/droge huid
 • couperose en roodheid
 • anti-rimpel
 • verstevigen van de huid
 • herstellen/algemene verzorging
 • comedonen
 • acné
 • eczeem
 • psoriasis
 • pigmentbehandeling
 • anti haargroei
 • tegen gerstekorrels

Welk resultaat mag jij verwachten

Niet alleen de concentratie van het product, maar ook de opname door de huid garandeert een structurele verbetering van jouw huidconditie en huidstructuur. En dat alles zonder agressieve behandelingen, methodes of apparatuur!

Huidverzorgingsproducten speciaal voor jou ‘op maat’

Uniek is dat de meeste huidverzorgingsproducten, zowel voor jouw thuisverzorging als voor behandelingen in mijn Studio, speciaal voor jou kunnen worden gemengd.  (huidverzorgingsproducten ‘op maat’)

Aromabrasie 

Een dieptepeeling als 100% natuurlijk alternatief voor microdermabrasie!

Algemeen

Een gladde huid zonder vlekjes, rimpeltjes of oneffenheden. Wie wil dat niet? De cosmetica-industrie speelt hier handig op in door steeds weer met nieuwe technieken, producten en behandelingen te komen om dit effect te bereiken. Helaas zijn sommige methodes behoorlijk agressief voor de huid en heeft alles een tijdelijk effect. Vanwege dit tijdelijke effect wordt een nieuwe behandeling geboekt die ook weer schade kan geven. Boven op de eerder ontstane schade zoals een te droge huid, overgevoeligheid, uitslag en pigmentvlekken. Een Aromabrasie behandeling heeft ook een tijdelijk effect maar is niet agressief of schadelijk voor je huid!

Hoe gaat het in zijn werk?

Met behulp van etherische oliën en granen is het mogelijk om microdermabrasie op je huid toe te passen. De etherische oliën worden per druppel nauwkeurig gedoseerd, aangepast aan jouw huidconditie en het effect dat je wil bereiken. Een Aromabrasie behandeling maakt niet alleen van buitenaf je huid gladder, maar geeft ook vanuit de diepste huidlagen een zichtbare  verbetering. De circulatie wordt enorm gestimuleerd zodat voedingsstoffen van binnenuit tot in de buitenste huidcellen terecht komen en zodoende ook nieuwe huidcellen worden aangemaakt.

Wat is het resultaat voor je huid?

Een gladde en stralende huid. Ontstekingen, oneffenheden, mee-etertjes, pigmentvlekjes verminderen en lijntjes zijn minder zichtbaar.

De etherische oliën dringen diep door tot in de bloedbaan, werken daardoor van binnenuit en pakken de oorzaak aan.