Nieuws

28
sep

Herfstbehandeling Aromatherapie

 

HERFSTBEHANDELING AROMATHERAPIE

De seizoen behandelingen zijn gericht op het stimuleren van de zintuigen. Zien, ruiken, proeven en voelen. Kortom; ervaren! 

‘Laisser-faire’! In de zomer, en vooral op vakantie, zijn veel mensen gemakkelijker in het verzorgen van zichzelf. ‘Laisser-faire’ zoals de Fransen zo mooi zeggen. De letterlijke betekenis hiervan is ‘maar op zijn beloop laten, maar laten gaan, de vrije hand laten’. Het is verleidelijk om hiermee door te gaan. Voor even kan het geen kwaad, maar niet voor lang. De huid krijgt dan te weinig goede voedingsstoffen om zonder problemen te functioneren. Irritatie, pukkeltjes, gevoeligheid en een versnelde veroudering kan het resultaat zijn. 

Hoe ziet de behandeling er uit?

-Ontvangst met een glas kruidensiroop “Schoon en fit”.

-Voetenbad met kruiden/etherische oliën.

-In behandelstoel scrubben van de buik.

-Een leverpakking met groene klei en etherische oliën.

-Reiniging van het gelaat.

-Granen-/dieptepeeling van het gelaat.

-Aangepast voedend masker op het gelaat.

-Na 20 minuten verwijderen pakking en aanbrengen warme kompressen.

-Korte buikmassage.

-Verwijderen masker op gelaat.

-Aanbrengen ogenverzorging, verzorgende dagcreme en lichte make-up.

Kosten:  65,00 incl. zakje verwarmende specerijen cadeau.

Bovenstaande behandeling Incl. korte gezichtsmassage en Siroop “Schoon en Fit” t.w.v. 32,80; Kosten 80,00.

 

Leverpakking ‘Wat heb je op je lever?’ Het betekent dat je iets wil uiten, dat er iets is dat je dwars zit en dat gezegd moet worden. Dit oude gezegde geeft al aan dat de lever een ‘opruim’ orgaan is. Na de huid is de lever het zwaarste orgaan (1,5 kilo), het is het actiefste en na de hersenen het veelzijdigste orgaan. Een beetje zorg en aandacht kan dus geen kwaad… De leverpakking die ik maak van de groene klei en etherische oliën, zet de lever aan om beter te ontgiften. In de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) is een leverpakking al eeuwen gebaseerd op preventie. Een overbelaste lever uit zich vaak niet direct in de lever zelf. Klachten als jeuk, tranende ogen, hoofdpijn, menstruatieproblemen, boeren, darmproblemen, gewrichts- en spierproblemen, vermoeidheid, neerslachtig of zelfs depressie, irritatie, boosheid, opvliegendheid, allergie hebben allemaal een relatie met de werking van de lever. 

Een leverpakking werkt dus niet alleen reinigend, maar ook energie gevend. De cliënt zal een diepe ontspanning en weldadig gevoel in de buik ervaren. Na de pakking moet ze veel blijven drinken. Bij het thuis gebruiken van de siroop “Schoon en fit” wordt het effect van de pakking langer vastgehouden en de werking ervan verlengd.