Huidverzorgingsproducten Société Provençale d’Aromatherapie

Uniek: Huidverzorgingsproducten op maat!

Algemeen

Je huid verdient verzorging om gezond en mooi te blijven. Je leven lang. Elke huid is anders, elke situatie is anders en dan is het seizoen ook nog van invloed. Daarom is huidverzorging die specifiek voor jouw huid wordt samengesteld absoluut werkzaam. Weet je dat etherische oliën (mits van superieure kwaliteit zoals bij Société Provençale d’ Aromatherapie) vrijwel de enige werkstoffen zijn die direct door alle huidlagen dringen? Tevens verzorgen en stimuleren de plantenoliën en plantextracten de huid. Niet alleen de concentratie van het product, maar ook de opname door de huid garandeert een structurele verbetering van de huidconditie en huidstructuur. En dat alles zonder agressieve behandelingen, methodes of apparatuur!

Huidanalyse

Om een persoonlijke dagelijkse gezichtsverzorging  te mengen wordt eerst een huidanalyse gemaakt. Iedere huid is anders en heeft dus ook zijn eigen specifieke verzorging nodig. Dit is alleen mogelijk met aromatherapie.

Wat kan er zoal gemengd worden

Denk hierbij o.a. aan een gezichtsreiniging, gezichtscrème, kuurolie, vruchtenmasker/kleimasker, massage-oliën, badoliën etc.

Samenstelling van de producten

Alle producten zijn 100% natuurlijk. De basis is biologische bijenwas en plantenboter met daaraan toegevoegd plantenoliën, hydrolaten, plantextracten, gevriesdroogde groente- en fruitextracten en een hoog gehalte etherische oliën.

 

Een mooie huid komt van binnenuit!

De etherische oliën dringen diep door tot in de bloedbaan, werken daardoor van binnenuit en pakken de oorzaak aan.