Healthy Starts for Families

Juice Plus+

Healthy Starts voor Families

Als u kinderen hebt, weet u hoe belangrijk het is om hen een gezonde start in het leven te geven. Wij zijn van mening dat gezonde kinderen uit gezonde gezinnen komen en daarom is het onze missie om het hele gezin te helpen om positieve gewoonten te ontwikkelen. Healthy Starts for Families is een welzijnsinitiatief dat wil aanzetten tot gezond leven thuis en gezinnen wil helpen om eenvoudige, maar belangrijke veranderingen in hun levensstijl aan te brengen op weg naar een betere gezondheid.

Een belangrijk onderdeel van het initiatief Healthy Starts for Families is de Family Health Study. Met meer dan 1,5 miljoen deelnemende gezinnen en 20 jaar resultaten helpt de Family Health Study u om de blijvende, positieve effecten van de veranderingen van u en uw gezin te documenteren. Schrijf u in en ontvang – gratis – capsules of de soft chewables van Juice Plus+ voor uw kind gedurende maximaal vier jaar als deelnemer aan de studie.

 

 

Wilt U meer weten over Juice Plus+ producten en het Family Health Program, Juice Plus+ producten bestellen of over de Juice Plus+ Persoonlijke Franchise? Bezoek dan de speciale Juice Plus+ pagina’s van Studio Marianne Langenberg.

Het dagelijks eten van voldoende groente en fruit is van essentieel belang voor een goede voeding en goede gezondheid.