Nieuws

15
mrt

Ook toe aan een lentebehandeling voor je gezicht?

Is er een kleur waar je meer blij van wordt dan van oranje? Je wordt er niet alleen vrolijk en optimistisch van, het geeft je ook een warm gevoel en energie. En die energie voel je na deze behandeling. 

In de natuur kom je veel oranje tegen. Het is niet alleen de kleur van de mooiste zonsondergangen en van herfstbladeren, het is ook de kleur van veel bloemen, groente en fruit. Denk maar aan goudsbloem (Calendula) dat helende eigenschappen heeft voor de huid. Of aan sinaasappel. De etherische olie uit de schil is een weldaad voor de huid en het zenuwstelsel. Daarom vind je het in heel veel producten van S.P.A. Gevriesdroogde sinaasappel heeft stimulerende eigenschappen voor de huid en is daarom ook niet weg te denken uit onze producten. 

Maar wat denk je van wortel? Ook al zijn er paarse, witte en ook gele wortels, als je aan een wortel denkt, dan denk je: oranje! 

Wortel bevat een hoog percentage bèta caroteen. Dit is een voorloper van vitamine A. Zonder bèta caroteen geen vitamine A. En zonder vitamine A is het voor de huid moeilijk om te regenereren. Daarom is vitamine A hét ‘anti rimpel vitamine’. Bovendien geeft bèta caroteen een mooie gloed aan de huid. Na de winter verlang je echt weer naar een glanzende huid met een mooie glow. Alles komt samen in deze behandeling. 

Lente behandeling:

– Ontvangst met een kruidenthee.

– Op de handpalmen wordt een Traitements Terrain S.P.A. aangebracht, 100% etherische olie.

– Basis reiniging van gezicht, hals en décolleté.

– Een scrub/peeling met gel de gommage van S.P.A. (kruidengel met rondgeslepen abrikozenpitten en etherische oliën)

– Aanbrengen van een ampul Complexe S.P.A. Mise en Beauté Spectaculaire (gevriesdroogde wortel) dat wordt vermengd met een ontspannend gelmasker. Wortel bevat veel caroteen, vitamine B en C, fosfor, calcium, potassium, magnesium, zwavel, mangaan, ijzer en koper. Deze geven de huid een sterke oppepper, verbeteren de elasticiteit en verlevendigen de huid.

– Terwijl het masker inwerkt, wordt een décolletémassage gegeven. 

– Na de inwerktijd wordt het masker verwijderd en afgesloten met een warm compres. 

– Aanbrengen kuurolie, crème en lichte make-up.

Tijdsduur: 1 uur Prijs: € 65,- 

Gratis: flesje wortelsap