Nieuws

13
mei

Natuurlijk!()e zonproducten van Société Provençale d’Aromatherapie

Positieve effecten van de zon

UV-licht zorgt ervoor dat het lichaam vitamine D aanmaakt. Dit is belangrijk voor een goede opname van calcium en fosfor uit de voeding voor stevige botten en tanden. Een half uur zonlicht per dag is al voldoende. Onder invloed van zonlicht wordt endorfine aangemaakt. Dit geeft een gevoel van geluk en je krijgt er een goed humeur van.

Bescherming

De huid moet beschermd worden tegen de negatieve effecten van de zon. Van nature doet hij dat door zich te verdikken en bruin te worden. Het pigment zorgt ervoor dat er geen verbranding optreedt.

De zonproducten van Société Provençale d’Aromatherapie zijn gebaseerd op dit principe. Dit is heel uniek in tegenstelling tot cosmetische zonproducten die de zonnefilter in het product hebben zitten. https://studiomarianne.nl/zon-aromatherapie/

Hoe gaat dat in zijn werk

De zonproducten van S.P.A. bevatten speciale ingrediënten die zijn samengesteld uit bijenwas,  plantextracten, plantaardige oliën en etherische oliën. Etherische oliën hebben het vermogen om dòòr alle huidlagen te dringen en daar de pigmentcellen te activeren. Je maakt dus gebruik van je eigen beschermingssysteem. Onder invloed van de zon wordt u daardoor sneller bruin waardoor een natuurlijke bescherming opgebouwd wordt. De pigmentcellen vormen als het ware een paraplu over de onderliggende cellen en beschermen deze.

Nog meer eigenschappen

Alle zonproducten werken bovendien intensief verzorgend tegen uitdroging en gaan huidveroudering tegen. Ze zijn volledig natuurlijk zonder chemische toevoegingen (filters) of minerale oliën. Ze bevatten geen parfumstoffen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of alcohol. Bovendien zijn ze effectief tegen schimmels en gisten. Waarom? In het zand van de meeste stranden zitten micro-organismen die vervelende uitslag of pigmentvlekken kunnen geven.