Verzorgingsproducten Société Provençale d’Aromatherapie

Verzorgingsproducten

Algemeen

Société Provençale d’Aromatherapie (S.P.A.) heeft verschillende Traitements Terrains (T.T.) (terreinbehandeling – 3de dimensie) die direct werken aan de oorzaak van een probleem. Met een 100% natuurlijk product stimuleert u het zelfgenezend vermogen van het lichaam, verdwijnen klachten sneller en heeft u minder kans op bijwerkingen. Verder is er ook een heel assortiment verzorgingsoliën die veel synthetische zelfzorgmiddelen vervangen en allerlei andere verzorgingsproducten.

Wat is er zoal

  • Traitement Terrain (TT)dit is het hart van de S.P.A. – aromatherapie! De etherische oliën werken direct aan de oorzaak van een probleem. Ze brengen balans en werken ondersteunend. Dat kan bij een huidprobleem zijn, maar ook bij een gezondheidsklacht, zoals:  acné, opgeblazenheid, stress, slapeloosheid, depressieve gevoelens, gynaecologische infecties, urineweginfecties, menopauze, verbeteren bloedsomloop, vochtvasthouden, psoriasis, hoge bloeddruk, eczeem, jicht, candida, mycose, artritis, keelontsteking, bronchitis, artrose, herpes, astma, infectie bovenste luchtwegen, diepere luchtwegen, hooikoorts, immuniteit. De etherische oliën worden via de handpalmen ingemasseerd.
  • Verzorgingsoliën voor ongemakken: blauwe plekken en kneuzingen, brandwondjes, haaruitval, hoofdluis, eczeem, candida, (voet)schimmel, kloven, wratjes, zware/vermoeide benen, aambeien, hoofdpijn, ontstoken (voorhoofd)holtes, hoofdpijn, insectenbeten, aften, afbrekende nagels, koortslip, tandvleesproblemen, geïrriteerde handen, winterhanden, littekens, peesontsteking/tenniselleboog.
  • afslanken en cellulite
  • bad en douche: ontspanning, goede nachtrust, reuma, artrose, rugklachten
  • massageoliën (bv. bloedsomloop, pijnlijke gewrichten, ademhalingswegen, zware benen etc.)
  • voeten, handen en benen: verzorgende producten die etherische oliën bevatten tegen transpiratie, voor het verbeteren van de bloedsomloop, tegen voetschimmel, tegen het uitdrogen van de huid, tegen kloven, wratjes en gescheurde nagels.
  • sport: een verzorgingslijn om de spieren voor te bereiden op een sportieve inspanning en producten om het lichaam na het sporten te verzorgen zodat opgehoopt melkzuur sneller wordt afgevoerd. Minder spierpijn is het resultaat.
  • post- en prenatale lijn 
  • haarverzorging

De etherische oliën dringen diep door tot in de bloedbaan, werken daardoor van binnenuit en pakken de oorzaak aan.