Prijslijst Les Gavots de Provence

In Studio Marianne Langenberg wordt naast de werkmethode van Société Provençale d’Aromatherapie (S.P.A.) ook met de productlijn van Les Gavots de Provence gewerkt. Beide merken komen uit hetzelfde laboratorium in de Provence. Les Gavots de Provence is huidverzorging op basis van fytotherapie, de huid wordt dus verzorgt met ingrediënten die afkomstig zijn van planten. Bij fytotherapie wordt het werkzame plantendeel, zonder enige toevoeging, verwerkt tot een gebruiksklaar ingrediënt.

De ingrediënten voor Les Gavots zijn zorgvuldig geselecteerd uit het rijke bouquet aan bloemen, planten en kruiden waardoor de Provence zo bekend is. De hele lijn is gebaseerd op plantenoliën, bloemenwaters, hydrolaten, etherische oliën, planten- en vruchtenextracten. Als conserveringsmiddel worden etherische oliën gebruikt en puur natuurlijk grapefruitextract.

Gezichtsbehandelingen en verzorgingsproducten voor: een droge en gevoelige huid, een gevoelige huid met roodheid en zichtbare adertjes, een vochtarme huid, acné en een huidverzorging voor de oudere huid.

Prijslijst Les Gavots de Provence

Gezichtsbehandelingen Les Gavots de Provence:
1. Gezichtsbehandeling Les Gavots: gezichtsreiniging, epileren, kruidenpeeling, vruchten-/plantenextract, gezichts- en oogmasker *) 71,50
2. Gezichtsbehandeling Beauté Provençale 1 1/2 uur: voetenbad met etherische oliën, korte voetenmassage, gezichtsreiniging, epileren, kruidenpeeling, vruchten-/plantenextract, gezichts- en oogmasker (tijdens het masker een armmassage), massage van hoofdhuid, gezicht, hals, décolleté, oren.109,50
*) Gezichtsbehandeling ad. 1 is aan te vullen met:
1. Gelaats-, hoofdhuid-, hals- en oormassage (alleen in combinatie met een gezichtsbehandeling mogelijk) 23,00
2. Rugmassage 39,50
3. Voetenmassage (alleen in combinatie met een gezichtsbehandeling mogelijk) 16,50
Prijslijst per 1 januari 2023

De etherische oliën dringen diep door tot in de bloedbaan, werken daardoor van binnenuit en pakken de oorzaak aan.