Aromatherapie Société Provençale d’Aromathérapie

S.P.A. Aromatherapie

Société Provençale d’Aromatherapie (S.P.A.) is een compleet programma gezichts- en lichaamsverzorging met 100% natuurlijke producten, die de allerhoogste bio-kwaliteit ingedriënten bevatten. Alle producten bevatten een hoog gehalte pure en zuivere combinaties van etherische oliën, plantenoliën en plantextracten. De etherische oliën die worden gebruikt voor S.P.A. zijn zorgvuldig geselecteerd, ook op inwendige toepasbaarheid. Ze worden vervolgens gemengd tot heilzame composities zonder alcohol, kleurstoffen, oplosmiddelen of scheikundige substanties.

afbeelding gezichtsbehandelingenHet belangrijkste verschil tussen S.P.A. en cosmetica is dat de etherische oliën diep doordringen tot in de bloedbaan, werken daardoor van binnenuit en beperken zich derhalve niet alleen tot symptoombestrijding maar pakken ook de oorzaak aan. Dit is belangrijk omdat huidverbetering voor 60% van binnenuit gaat en voor 40% van buitenuit.

Niet alleen de behandeling is totaal individueel, maar ook de thuisverzorgingsproducten worden persoonlijk samengesteld. Altijd compleet op maat, afgestemd op huidconditie, wensen en seizoenen.

Juist door de driedimensionale aanpak is het mogelijk om de algemene huidverzorging alsmede huidaandoeningen effectief te behandelen. De derde dimensie is het behandelen van de oorzaak.

Denk hierbij o.a. aan behandelingen voor algemene dagelijkse verzorging,  hydrateren/droge huid, couperose, gevoelige huid, acné, rosacea, rimpeltjes, verstevigen van de huid, eczeem, psoriasis, anti cellulitis, afslanken, ontgiften (Detox), en dieptepeelingen.

De etherische oliën dringen diep door tot in de bloedbaan, werken daardoor van binnenuit en pakken de oorzaak aan.