Zonnebrandcrème biologisch NIU

NIU presenteert een reeks zonnebrandcrèmes op basis van mineralen voor gezicht en lichaam! Deze heldere formule is non-nano en biedt een hoge UVB/UVA-bescherming. Het biedt een uitstekend beschermingsniveau zonder schadelijke gevolgen voor de gezondheid of het milieu. Het natuurlijke mineraalfilter reflecteert het licht en vormt zo een effectieve beschermende barrière. Huidvriendelijk, rifveilig, geur- en alcoholvrij.

Het ideale product om zelfs de meest tere en gevoelige huid te beschermen tegen de zonnestralen. Effectief en veilig voor het hele gezin, zelfs de allerkleinsten (voor baby’s van 6 maanden of ouder) en tijdens de zwangerschap. Deze hypoallergene minerale zonnebrandcrème trekt snel in en heeft een residuvrije finish. Zacht geformuleerd met zeer antioxiderende en niet-comedogene sojaolie, aloë vera + vitamine E om de huid te beschermen tegen vrije radicalen.

Duurzaam, waterafstotend, geschikt voor watersport. Voor elke verkochte crème beloofd het merk zich ertoe 1 vierkante meter strand schoon te maken dankzij de NGO Octop’us, opgericht door de oprichters van NIU. Gerecycled en recyclebaar aluminium pakket. +97% natuurlijke ingrediënten. +22% biologische ingrediënten. Deze volledig natuurlijke zonnebrandcrème is COSMOS Organic, Vegan & Cruelty-Free gecertificeerd. Met liefde gemaakt in Frankrijk en milieuvriendelijk.

De actieve minerale ingrediënten geven direct bescherming tegen de zon. Goed schudden voor gebruik. Breng in kleine doses aan en verwarm de crème in je handen om witte vlekken te voorkomen. Gebruik vóór blootstelling aan de zon en herhaal elke 2-3 uur, vooral als u veel transpireert of gaat zwemmen.

Prijzen: SPF30 – 100 ml 31,50                      SPF50 – 100ml 39,95.

De etherische oliën dringen diep door tot in de bloedbaan, werken daardoor van binnenuit en pakken de oorzaak aan.